*Nettavisen* Nyheter.

Kjent TV-stjerne til Norge

Foto: NBC

Besøk av skuespiller fra seriene «30 Rock» og «Saturday Night Live».

Dagene som lokal komikerkjendis i New York via populære kvelder på The Apollo og Uptown Comedy Club er over for Tracy Morgan.

Men skuespilleren gjør fortsatt standup. 730.no forteller at han nå er booket til Norge for første gang, for å opptre på Sentrum Scene i Oslo.

Etter suksess med HBO-serien «Martin», 40-åringen fra Brooklyn ble stjerne i USA som fast medlem av «Saturday Night Live», hvor han var med fra 1996 til 2003. I dag er han best kjent som Tracy Jordan (nesten seg selv) i Tina Feys «30 Rock», som startet i 2006 og som vises på NRK3 hver mandag.

Serien har vunnet fem Golden Globe-priser og 9 Emmy-statuetter. Tracy Morgan har også spilt i mange filmer, med blant andre Adam Sandler, Kerry Washington, Ice Cube og Chris Rock.

Video: SE TRACY MORGAN PÅ «30 ROCK» OG PÅ SCENEN.

De siste årene har komikeren blitt arrestert flere ganger for fyllekjøring, og ble dømt til å bære et armbånd som kontrollerer at han ikke har alkolhol i blodet. Mange har hevdet at skuespilleren er beruset i episoder av «30 Rock», men selv har han i flere intervjuer sagt at han nå ikke drikker.

Tracy Morgan opptrer på Sentrum Scene lørdag 21. mars. Han kommer sannsynligvis til å banne og by på mye drøy griseprat.

Video: JUSTIN TIMBERLAKE SOM KVINNELIG DANSER PÅ SNL.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.