RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjersti Grini blir pokerproff

Sist oppdatert:
Kjersti Grini, den tidligere landslagskapteinen i håndball, har ingått ett samarbeid med spillselskapet Unibet
Kjersti Grini som har vunnet VM- og EM-gull for Norge, gjør seg i disse dager klar for å entre en ny arena.

Grinis debut kommer allerede 7. juli i Las Vegas, der hun skal spille i årets Poker VM med førstepremie på 40 millioner. Her er startavgift på 10.000 dollar per deltager.

Unibet forventer seg mye av samarbeidet med Kjersti Grini. Unibets Poker Manager Thomas Udness uttaler følgende i forbindelse med Grini-avtalen:

- Kjersti Grini er kanskje den største norske håndballspilleren gjennom tidene. Hun har vunnet det som er verdt å vinne på håndballbanen. Når hun nå satser på poker som en del av Unibet Poker Team vet vi at vi har en ambisiøs, seriøs og dyktig spiller på laget. En god pokerspiller må være klar i hodet og mestre vanskelige situasjoner – og det er derfor vi har tro på en kvinne som Kjersti Grini. Vi i Unibet er glade og stolte over å ha Kjersti på laget det neste året. Vi har fått en alle tiders pokerambassadør som vil bidra til å fremme pokerinteressen blant det norske folk, skriver Unibets Poker Manager Thomas Udness i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere