Gå til sidens hovedinnhold

Kjetil og Kristine skal bo på luksushoteller - og får betalt for det

Kjetil Fredriksen og Kristine Dalevoll er heldige, veldig heldige. Sommerjobben deres består i, enkelt og greit, å teste luksushoteller i Tyrkia, skriver TA.no.

Det er på oppdrag fra 123hotels.com at skal de to late seg i to uker på fire forskjellige luksushoteller i Alanya, Tyrkia.

- Jeg søkte rundt på finn.no og kom plutselig over en svært interessant annonse. Jeg slang inn en søknad, men hadde aldri trodd at jeg skulle få den, forteller Kjetil Fredriksen fra Treungen.

Og at det er mange som kommer til å være misunnelig på han er helt sikkert.

Fem stjerner
Bare hør på denne stillingsinstruksen:

- I sommer sender vi en hotellanmelder og heldiggris til deilige Alanya i Tyrkia. Der skal du rett og slett la deg selv bli bortskjemt i to uker. Det eneste du skal gjøre er å skryte av hvor deilig jobben din er ved å legge ut uforskammet herlige bilder på Facebook og Instagram, og rapportere fra det harde livet som hotellgjest i sosiale medier. Vi vil at du skal dele øyeblikkene når du synker ned i myke hotellsenger, spiser lange hotellfrokoster eller ligger og dupper i deilige bassenger mens du får servert kald drikke.

- Alle hotellene vi skal besøke har fem stjerner, og i tillegg vanker en lønn på 20.000 kroner, det blir ikke bedre, sier en entusiastisk heldiggris.

Heldiggris
Apropo heldiggris. I søknaden måtte Kjetil nominere et reisefølge. Valget falt på Kristine fra Langesund.

- Vi gleder oss noe helt vanvittig. Jeg har ikke landet noen annen sommerjobb i år. Dermed blir det ferie frem til avreise, og det blir jo ferie når vi skal jobbe også, ler Kjetil.

Avreise er 1. august, med retur 15. august.

- Jeg har vært i Tyrkia tidligere, men aldri i Alanya. Dette blir bra, avslutter Kjetil.

La oss bare ta med noen ekstra strofer fra stillingsinstruksen helt avslutningsvis.

- Vi søker en bedagelig person med godt sovehjerte og god appetitt som kan tenke seg å sove, spise, slappe av og nyte livet - og få betalt for det!

Les flere saker i Telemarksavisa her.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken