Se «Kjetting-Jan» beskrive branndramaet:

Jan Vindenes, også kjent som «Kjetting-Jan» befant seg lørdag i et branndrama. Da begynte det nemlig å brenne i flere flasker med acetylengass på Coast Center Base i Ågotnes i Øygården.

- Det ligger en båt ved kai, og det er brann på kaien rett bak båten og noen gassbeholdere i nærheten, sier Vindenes til Nettavisen.

Politiet og brannvesenet i fjorden med båter for å stanse innkommende båttrafikk. Vindenes opplyser at politiet også ar sperret av alle veier i nærheten.

Det ble bestemt av politiet at de skulle forsøke å skyte hull i flaskene, og dette arbeidet pågår nå-.

- De skyter og skyter i forsøket på å få punktert disse gassbeholderne, sier Vindenes.

Det var klokken 16.25 lørdag at det ble meldt om brann i flasker med acetylengass på kaia på Coast Center Base i Øygarden kommune. Som følge av brannen ble det opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt brannstedet på grunn av eksplosjonsfare.

Vest politidistrikt skriver i en pressemelding klokken 18.13 at ingen er skadd og at ingen bolighus er evakuert.

– Det er ikke fare for allmennheten. Brannen er på inngjerdet industriområde, skriver politiet.

Brannvesenet har også drone på stedet. Ifølge politiet er oksygenflasker som står i nærheten av brannen ikke urovekkende varme.

Mannskapet som befinner seg på skipet «North Sea Giant», som står tett ved der gassflaskene brenner, må holde seg om bord i skipet, skriver Bergens Tidende og Bergensavisen.

Coast Center Base i Ågotnes driver blant annet med vedlikehold av rigger og fartøy.