Se videoen for å høre hva mer Vindenes reagerer på her: .

Vindenes er kjent som et friskt pust i norsk næringsliv, og i sin siste video på Facebook går kjetting-gründeren knallhardt ut mot alle som klager og syter.

- Jeg vil bare gi klar beskjed til de som syter og klager. Melder seg inn i Rødt fordi det har blitt for dyrt å gå på restaurant. De har ikke råd til å gå på restaurant. Klager og syter. Skal ta de rike, de som har fått til noe, de som har skapt noe, starter Kjetting-Jan videoen med.

Til Nettavisen forteller han at responsen på videoen har overgått det aller meste han har kommet med tidligere. 1. kandidaten for Liberalistene i Vestland har delt den både på sin private og politiske konto på Facebook, og rundt 13-tiden torsdag hadde de til sammen fått over 1700 delinger og over 80.000 visninger.

- Det har vært helt overlegent! Det er ikke første gangen jeg har laget videoer, men det er sjeldent at de har gått såpass viralt. Kanskje har jeg truffet en nerve, for det har haglet inn med meldinger og telefoner fra folk som driver noe eget og har vært gjennom dette, sier Kjetting-Jan.