RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjevhendt tyv løs?

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Politiet mente 35-åringen hadde brutt seg inn i en bil og stjålet en bag full av venstresko. Men bevisene fikk ben å gå på.

Bergen tingrett syntes ikke sko-tyveriet var godt nok bevist og lot tvilen komme 35-åringen til gode. Derimot ble han dømt for flere andre forhold.

25 venstresko
I april i fjor brøt noen seg inn i en bil som sto parkert i et parkeringshus i Bergen sentrum. Det eneste som ble stjålet fra bilen, var en bag med 25 venstresko. Senere på kvelden ble 35-åringen og en kamerat stoppet av politiet. Den grønne bagen kameraten bar på var full i sko, men overfor politiet hevdet han at han hadde kjøpt bagen på Fretex. Skoene ble returnert til den rettmessige eier, mens 35-åringen ble tiltalt for innbruddet i bilen og tyveriet av skoene.

Men retten mente mannen ikke kunne knyttes til tyveriet, bare fordi han hadde vært sammen med mannen som bar den stjålne bagen. Han ble derfor frifunnet for skotyveriet.

- Hunden drepte kaninen
Derimot fant retten det bevist at han skal ha skallet ned en annen mann. 35-åringen konfronterte fornærmede med påstander om at hunden hans hadde drept 35-åringens kanin. Men mannen ville ikke vedkjenne seg det bildet 35-åringen tegnet av kaninens død, og dermed gikk han til angrep. Den fornærmede mannen fikk slått ut deler av en tann i tumultene.

35-åringen var også tiltalt for fyllekjøring og flere tilfeller av tyveri og besittelse av narkotika. Det endte med en dom på fem måneders fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere