*Nettavisen* Nyheter.

Kjipe aper

De rullende apene i «Super Monkey Ball» gjør en mindre god DS-debut.

(Spillmagasinet): «Super Monkey Ball» har gjort stor suksess på mer eller mindre samtlige format. Det å føre en ape fanget i en ball gjennom krevende labyrinter er tydeligvis noe de fleste synes er gøy.

Frustrerende

Med «Super Monkey Ball Touch & Roll» gjør serien sin DS-debut, men dessverre kunne Sega spart seg.

For takket være noen elendige nivådesignere går hele spillet i vasken. Ofte spiller ikke ferdigheter noen særlig rolle, du må bare kjøre på og håpe at det går bra. Det gjør det som oftest ikke, og liv etter liv går tapt samtidig som du blir mer og mer irritert.

Men innimellom dukker det opp nivåer som viser hvordan «Super Monkey Ball Touch & Roll» kunne ha blitt. Nivåer hvor det som betyr noe er hvor god du er, og ikke om du har flaks.

Artig flerspiller

Flerspillermodusene og småspillene er heldigvis like morsomme som alltid, og redder «Super Monkey Ball Touch & Roll» fra det absolutte lavmål.

Du skal blant annet konkurrere i apebowling, apeslåssing og aperacing. Noen av de kan du dele med andre som ikke har spillet, så det å sette i gang 4-spillers kamper er lettere enn noen gang.

Rull unna

Men med mindre du har blitt så hekta på et av småspillene i en av de andre utgavene at du må ha det med deg overalt, kan du trygt hoppe over «Super Monkey Ball Touch & Roll».

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.