*Nettavisen* Nyheter.

Kjolehjelp til sommerbryllup

FARGERIKT: Trendsetter Olivia Polermos premierekjoler hadde passet perfekt i et sommerbryllup. Foto: Getty Images

Gjør som stjernene, velg en kjole i en frisk farge.

(SIDE2): Sommeren er her, og det er kjærlighet i luften. Sommertid er bryllupstid, og det finnes nok mange som akkurat nå sitter og grubler på hva i alle dager de skal finne på å ha på seg.

Som bryllupsgjest skal du alltid følge brudeparets ønsker når det kommer til antrekk. Du skal kle deg til ære for anledningen og det lykkelige paret.

Lys og morsom
Selv om det ikke er din store dag, så betyr ikke det at du ikke fortjener å se fantastisk ut - men likevel må du forsøke å unngå å stjele rampelyset fra bruden.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Sommerbryllup kan av og til være mer problematisk å kle seg til enn et vinterbryllup, fordi temperaturener høyere, og noen av bryllupsmottagelsene holdes utendørs. Man ønsker å føle seg komfortabel, men ønsker heller ikke å kle seg for avslappet.

Sommer er en lys og morsom tid, og kjolen din burde reflektere dette. Som vi har sett fra bryllupsgjestene i både prins William og Kate, og fyrst Albert og Charlene sine bryllup - så er farger veien å gå. Solide farger som rosa, turkis og gul står sterkt i motebildet nå, og passer perfekt til sommerbryllup. Velg gjerne kjoler I et lett stoff, som chiffon, skriver Harper`s Bazaar.

(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen.)

4380

Kjoler med blomsterprint er romantiske og passende for sesongen. Hvis du heller foretrekker et lite hint av blomster, kan du bruke dem som tilbehør, enten i håret eller for eksempel på vesken. Husk på at jo mindre vesken er, jo mer formell er den. Helheten av antrekket blir mer interessant hvis vesken ikke matcher antrekket. For eksempel kan du velge en ferskenfarget veske til en grønn kjole.

Glamorøs
Den behagelige maxikjolen er foruten å være lett å bære, både glamorøs og elegant å se på. Denne sommeren har maxikjolen virkelig blitt en av kjendisene store favoritter, og det er ikke så vanskelig å skjønne hvorfor. Ønsker du å være ekstra trendy kan du velge en som både er maxi og assymetrisk.

Velg kjoler med blomstermønster eller friske farger, som rosa, gul og turkis. Håret kan gjerne være løst oppsatt, eller satt opp med et søtt diadem. Når du skal i kirken, passer det seg fint å ta på seg en stilig hatt.

Elegante sandaler, eller sko med åpen tå er lekkert som skotøy. Sommeren er ikke tiden for å gå med klumpete sko, så unngå støvletter.

Unngå også hvitt, denne dagen er den kun bruden som skal stille i hvitt. Ikke bruk for mye sminke. Det passer seg heller ikke å vise frem magen, eller mye kløft. Dette er ikke dagen for tacky oppførsel. Jamfør pinlig video:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag