RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjolen du vil elske

Sist oppdatert:
Sesongens mest behagelige trend er maxi-kjolen.

(SIDE2): En av sesongens heteste trender er den såkalte maxi-kjolen, og vi kan ikke annet enn å si oss fornøyd med det.

Se bildekaruseller nederst i saken!

En enkler og mer avslappet stil skal du nemlig lete lenge etter. De store kjolene gir deg følelsen av å gå uten en tråd, og formen er avslappet og deilig med lette, og til tider nesten transparente, materialer.

Gjenganger
Det skal nevnes at de store og behagelige kjolene, var en sterk trend også i fjor sommer.

Dette året derimot, er trenden mer variert, og valgmulighetene større. Kjolene ser også ut til å ha en enda løsere form, selv om de smalere vaiantene fortsatt er akutelle. Utvalget i stoffer er også svært variert, med alt fra helt tynne til tykkere materialer. Fargespekteret strekker seg fra fargerike trykk til duse puddertoner.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Fra fest til strand
Og det er forståerlig at kjole-trenden kommer tilbake sesongen etter sesong. Foruten å være behagelig, passer kjolen til enhver anledning.

Dens glamorøse struktur gjør den perfekt til kvelden festiviteter, men den er også en sikker vinner på stranden og til piknikk i parken. Som festivalantrekk er den nesten obligatorisk, stylet med galdiatorandaler, store smykker og olajakke.

Riktig styling viktig
Stylingen er svært vitkig når du bærer en maxi-kjole. Det kan fort blir for mye, eller rett og slett for ordentlig.

Håret bør holdes løst, og «bedhead»-looken er en sikker vinner. Som en regel bør du unngå lange ermer, om du da ikke har en smal figur, og kjolen er i skikkelig bohemstil. Styr også unna urbane vesker, dressjakker og pumps når du kler deg i trend-kjolen.

Bohemdronningen
Kjendisene er som kjent raskt ute med å kle seg i nye trender, og det gjelder også for maxi-kjolen.

Noicole Richie er kjent for sin bohemstil, og hun har lenge kledd seg i de store kjolene. Av bildene under ser du hvor forskjellige maxi-trenden er. Richie stiller her i tre helt ulike stiler, bohem, hippie og glamour girl - alle «lookene» svært aktuelle.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Kjendisfavoritt
Men frøken Richie er langt fra den eneste kjendisen som har slengt seg på maksi-trenden.

Jennifer Lopez viste seg nylig i en bohem-inspirert kjole, og hun får looken nesten til å stemme. Kjolen ser fantastisk ut på henne, men hun matcher den med en litt for urban veske, og det ødelegger totalinntrykket.

SE BILDER AV KJENDISER I MAKSI-KJOLER HER:(artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

3234

Pudder eller fargerikt
Under Australian Fashion Week, som gikk av stabelen denne uken, var maxi-kjolen i fokus. Designere som Lisa Ho, Beck & Bridge og Camilla Franks kledde modellene i fargerike kreasjoner, da de viste denne sesongens trender.

Vi har tidligere sett at motehus som Alberta Ferretti og Chloe har valgt mer nøytrale farger på sine maxi-rekasjoner - så her er utvalget og muligheten store.

SE MAKSI-KJOLER FRA CATWALKEN HER:

3233 (Alle foto: Getty Images)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere