RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjolestunt i Idol fredag?

Sist oppdatert:
Sandra Lyng Haugen skal være Idol-programleder på fredag. Forberedelsene er i full gang, men hvorfor Kåre Magnus Bergh stiller i kjole forblir en hemmelighet.

(SIDE2): I morgen er det klart for norsk aften på Idol. Det er for øvrig ikke alle som er glad for morgendagens musikktema. Wisnu Witono Adhi kan nemlig ingen norske sanger.

Sandra Lyng Haugen var med i den andre sesongen av sangkonkurransen, og nå gjør hun comeback som medprogramleder. I disse dager er hun i full gang med prøver og å øve på manus.

Jenta fra Mosjøen har mobilblogg på Side2. Der viser hun bilde av seg selv og Kåre Magnus iført en blomstrete kjole, med teksten: «Se Idol på fredag så får du svar på hvem dette er og hvorfor vi har på samme klær».

Presseansvarlig for Idol, Bjarne Laastad, vil heller ikke røpe noe mer rundt stuntet.

- Sandra og Kåre Magnus har gjort et par opptak i forkant av programmet, slik det alltid er blitt gjort med Solveig, og også med gjesteprogramlederne Guri Solberg og Berte Rommetveit, sier han til side2 .

- Det kan være en overraskelse hvorfor de ser ut som de gjør på bildet, legger han til.

Laastad forteller at Sandra er fullt opptatt med å øve på manus og prøver og at blant annet hele torsdagen kommer til å gå til Idol.

Hvem er din Idol-favoritt?Diskuter her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere