*Nettavisen* Nyheter.

Kjoletabbe?

Foto: (Getty Images)

Jennifer Aniston er ikke alltid like heldig i klesvalget.

31.03.10 08:20

(SIDE2): Jennifer Aniston (41) er for tiden i Europa hvor hun promoterer sin nye film «The Bounty Hunter». Sammen med medspiller Gerard Butler (40) har hun de siste ukene stilt hyppig på den røde løperen, men det er ikke alltid med like stort hell.

Se bildespesial fra den røde løperen nederst i saken!

Kjolevalg
Det er ingen hemmelighet at medias søkelys er på når man stiller på offentlige tilstelninger. Tirsdag ankom Aniston premieren i Berlin iført en lekker sandfarget kjole. Kjolen, som var en omslagsvariant, gikk helt ned til gulvet og kledte den vakre skuespilleren svært godt.

På mandag var derimot Aniston ikke fullt så heldig. Da ankom hun nemlig den røde løperen i en rosa kreasjon, som ikke på noen måte fremhevet Anistons velproporsjonerte kropp, og glødende hudtone.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Lykkes stort sett
Normalt sett er Aniston svært flink til å kle seg, og høster gode kritikker for sin stil.

Side2 mener hun lykkes med sin stil mesteparten av tiden, og hun får et stort pluss for å kle seg så forskjellig. Hun viser at hun kan både være elegant, sexy og moderne - og det uten særlig mye anstrengelse.

Hvilken stil liker du best? Gi din stemme i avstemningen til venstre!

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Romanserykter
I forbindelse med promoteringen av «The Bounty Hunter» har det gått rykter om at Aniston og Butler er mer enn bare gode venner. Dette har blitt avkreftet av både Aniston og Butler.

«The Bounty Hunter» går for tiden på norske kinoer, og vår anmelder ga filmen terningkast to da vi anmeldte den tidligere i år.

Les hele saken:Godt par, pinlig manus

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

SE BILDENE AV JENNIFER ANISTON HER:

3097

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.