*Nettavisen* Nyheter.

Kjøp PS3 i dag

Butikkene har nå begynt å ta i mot forhåndsbestillinger på Playstation 3.

17.08.06 10:32

(Spillmagasinet): Bransjebladet Faro Journalen kan i dag melde at Nordisk Film, den nordiske Playstation-distributøren, har begynt å lade opp til Playstation 3-lanseringen. Allerede nå, tre måneder før maskinen kommer, får utvalgte butikker salgsmateriale, og det som kan bli tidenes forhåndssalgskampanje er offisielt i gang.

Dessverre er du, som ved Xbox 360-lanseringen, ikke garantert en maskin hvis du forhåndsbestiller. Nordisk Film vet ikke hvor mange maskiner som kommer til landet og dermed ikke hvor mange hver butikk får.

Til Faro Journalen sier Christian Holther i Nordisk Film følgende om hva som skjer:

- Alle butikkene som tar i mot forhåndsordre vil operere med egne lister i butikken og et køsystem. Vi kan ikke love at alle som forhåndsbestiller vil få en maskin på releasedagen, men alle vil ha en plass i køen.

Holther sier videre at det ikke er sikkert om disse butikkene blir prioritert når maskinene skal fordeles, men at det er noe Nordisk Film jobber med å få til.

Butikkene som er med er Spaceworld, Expert, Spiderman, EB Games, Musikkverket og Siba, og de Faro Journalen har snakket med sier at de allerede har tatt i mot mange forhåndsbestillinger. Vil du ha en Playstation 3 så fort som mulig bør du med andre ord forhåndsbestille nå.

Playstation 3 lanseres i Norge den 17. november. Prisen i Norge er forelpig ukjent, men i Europa vil den dyre utgaven koste 599 euro og den «billige» 499 euro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.