*Nettavisen* Nyheter.

Kjøpte båt til 31,5 mill.

Den søkkrike araberen bladde opp 31,5 millioner kroner da han fant denne vakre skapningen på båtmessa i Dubai. Se bildene av Sunseekers luksusyacht..

30.03.05 09:02

Se flere bilder av båten nederst i artikkelen.

Og den prisen er uten norske hestekreftavgifter. Dubai International Boat Show ble avviklet rett før påske - og skal vi tro arrangørene var det en av de mest vellykkede messene så langt.

Flere av utstillerne var svært godt fornøyd med årets båtsalg.

Tidenes beste show
- Dette var vårt beste show noensinne. Vi har signert fem gigantkontrakter for våre Sunseeker-båter. Vi solgte en Sunseeker yacht på 82 fot for 20 millioner dinarer(drøyt 31 millioner norske kroner. red. anm) til en mann fra de Forente Arabiske Emirater. I tillegg solgte vi fire båter fra 37 til 60 fot, sier administrerende direktør Ali Al Jafla i Sunseekers Midt-Østen avdeling.

Flere av de andre store utstillerene kunne melde om tilsvarende salg.

Exomos sto for en av messens mest spennende nyheter. En luksus-undervanns yacht. Til den nette sum av 40 millioner norske kroner, skriver nettstedet til Dubai International Boat Show 2005.

Småbåter
Men det ble også solgt en rekke småbåter på båtmessa. Blant annet flere Durra 38 fotere, levert av GC Marine, samt noen 50 og 40-fotere til kjøpere fra både Malta, Frankrike og Aserbadjan.

Men de norske kjøperene glimret med sitt fravær på messa.

Her kan du se bildene av ett av flaggskipene til Sunseeker.

82-foteren er ingen båt i vanlig forstand. Dette er flytende luksus på sitt aller beste. Nyt bildene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.