*Nettavisen* Nyheter.

Kjøpte en bestevenn - nekter å betale

Etter å ha kjøpt seg en venn for 8000 kroner på auksjon, har kjøperen fått kalde føtter. Nå nekter han å betale regningen.

23 år gamle Stuart Donald fra Aberdeenshire tilbød seg å være bestevenn i en måned for den som la inn det høyeste budet i auksjonen på nettstedet eBay. Da auksjonen stengte, hadde «Yogger» fra Aberdeen det høyeste budet. Rundt 8000 norske kroner var han villig til å betale for vennskapet.

Fotostudenten Stuart Donald planla å sende sin nye bestevenn to eposter i uka, to håndskrevne brev samt tekst-meldinger. Han ville i tillegg tilby en skulder å gråte på.

Problemet er at «Yogger» ser ut til å ha fått kalde føtter, og velger å gråte for seg selv, ifølge Sky News. Han har ikke tatt kontakt med Stuart, og heller ikke betalt regningen.

Stuart Donald har nå tatt kontakt med eBay for å få pengene sine. Alle bud på nettauksjonen er bindende, og «Yogger» må derfor regne med å betale - selv om han ikke vil ha ny bestevenn likevel.

Ideen til auksjonen fikk fotostudenten etter en samtale med de virkelige vennene sine. - Vi fleipet om alt det rare du kan kjøpe på eBay. Verdiløse ting blir faktisk solgt, og jeg tenkte deg kunne være morsomt å legge meg selv ut til salgs, sier Stuart Donald.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.