Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøpte skatt på Fretex

For 75 kroner sikret kvinnen seg en real skatt på Fretex.

(iBergen.no) At det går an å finne skjulte skatter på Fretex, fikk vi et nytt eksempel på denne uken. For usle 75 kroner kjøpte kvinnen det hun trodde var en helt normal og praktisk veske. Ikke tenkte hun på hvilket merke den fargerike vesken hadde heller.

Louis Vuitton
Det finnes enorme mengder med etterligninger av kjente merkevarer av ymse kvalitet. Å finne en ekte Louis Vuitton-veske på Fretex er nesten som utopi å regne, men denne gangen kan det faktisk være sant.

Åsane Tidende tok med seg vesken til to veskebutikker for å få den nærmere undersøkt. Og konklusjonen var den samme hos begge butikkene; Mest sannsynlig er denne ekte!

Koster flesk
En veske av dette merket er ikke noe du kjøper til svigermor til jul, om du ikke er millionær. For en vesken av dette merket koster nemlig godt over 10.000 kroner, kan veskeforhandlerne opplyse.

- Jeg syntes den var ganske artig, men hadde den kostet mer, som tre hundre kroner, tror jeg ikke jeg hadde kjøpt den. Den var ikke så flott. Nå blir jeg vel nødt til å passe litt ekstra godt på den heretter, sier den 24 år gamle kvinnen til Åsane Tidende.

På Fretex synes de selvsagt saken er veldig artig. Daglig leder Eirik Mork, kan fortelle at det ikke er første gang noen finner en «skatt» hos dem.

Les flere nyheter på iBergen.no

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!