Kjøpte stafettseier

Foto: Lien, Kyrre (SCANPIX)

Petter Stordalen brukte eliteløpere til bedriftslaget i Holmenkollstafetten i fjor.

07.05.10 09:09

(SIDE2:) Aftenposten avslører at Petter Stordalens bedriftslag «Choice Dreamteam» brukte svenske eliteløpere for å sikre seg seier under Holmenkollstafetten i fjor. Løperne skal ha fått betalt, men beløpet er uvisst. Laget vant i klassen «Menn bedrift 1».

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Stordalen innrømmer at det var aktive løpere på hans lag, men synes laget, hvor han selv løp, likevel var et lag for hotellkjeden.

- Det var flere som hadde tilknytning til Choice på det laget, det er sikkert riktig. Jeg husker ikke helt, for det har vært litt forskjellig sammensetning på det laget gjennom årene, sier Stordalen til Aftenposten:

- I og med at det heter Choice Dreamteam og jeg løper der, tror jeg vi kan kalle det Choice-lag. Jeg vet ikke hva annet vi skal kalle det, det heter Choice, legger han til.

Endrer reglene
Stafettarrangør Tjalve strammer nå inn på reglene. Blant annet kreves deltakerliste på forhånd, og ingen aktive idrettsutøvere under 30 år får stille i bedriftsklasse 1. Reglene har ført til at mange tidligere topplag har trukket seg fra klassen. De, og også Choice, har gått over til å være påmeldt i åpen klasse.

Holmenkollstafetten går av stabelen i morgen, lørdag. Det er nå 1918 lag påmeldt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.