Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte alt for fort på E6

Alle vet hvor fort de har lov til å kjøre, men overtredelser er dagligdags.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Noen kjører imidlertid så fort at det får konsekvenser. Mandag og tirsdag ble to stoppet på E6.Mandag kveld ble en bil stoppet på Ryen. En 42 år gammel mann hadde da kjørt så fort innover at han mistet førerkortet.

Tirsdag kveld ble en 56 år gammel mann stoppet ved Klemetsrud. Han slapp med forenklet forelegg, men fikk tre nye prikker på førerkortet.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Stjal smykker

MORTENSRUD: Mandag formiddag ble det meldt om at en person hadde brutt seg inn i en bolig i Olasrudveien på Mortensrud. Vedkommende hadde fått med seg smykker.

Falsk 500-lapp

HOLMLIA: Litt over klokken 15 mandag ble det meldt fra en forretning i Holmlia senter at de hadde fått inn en falsk 500-lapp. Politiet hentet seddelen og vil etterforske saken.

Stjålet i fjor sommer

HOLMLIA: Torsdag morgen meldte en person at han hadde merket seg en sølvgrå Ford Fokus som hadde stått lenge parkert i Nordåssløyfa på Holmlia. Det viste seg at bilen var stjålet i Follo i august 2011. Et forsikringsselskap sto nå som eier av bilen.

Forsøkte å fyre opp bål

HOLMLIA: Tirsdag ettermiddag ved 16-tiden ble det meldt at noen forsøkte å fyre opp bål bak Meny-butikken i Holmlia senter. Forsøket hadde imidlertid vært mislykket. Politiet kom over tre personer som ble forklart at å fyre opp bål i senteret ikke er lov.

Skulle kjøpe bil på natten

LJABRU: Politiet fikk klokken 01.21 natt til onsdag melding om at en person var blitt fratatt penger. Dette skulle ha skjedd utenfor Rimi på Ljabru.

Saken viste seg å være litt spesiell. Til tross for betydelige språkproblemer kom det frem at en mann skulle kjøpe en bil. Selger forsvant imidlertid både med penger og bilen. Politiet vil følge opp saken. Det er jo ikke hver dag de kommer over en slik kjøp/salg-situasjon midt på natten.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere