Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte feilregistrert bil – med tolv prikker i førerkortet

En 19-åring ble fotgjenger da han ble stoppet på Klemetsrud med feilregistrert bil og 12 prikker i førerkortet.

KLEMETSRUD: En 19 år gammel gutt får ikke kjøre bil på en stund etter ulovlig kjøring.

Da han ble stoppet ved krysset Ljabruveien/Enebakkveien tirsdag formiddag, viste det seg at bilen han brukte ikke var omregistrert. Og ved sjekk av førerkortet, viste det seg at han hadde 12 aktive prikker.

Ulovlig kjøring

KLEMETSRUD: En 61 år gammel mann ble tirsdag formiddag anmeldt for ulovlig kjøring. Han hadde ikke gyldig førerkort for lastebilen han hadde og han hadde ikke overholdt kjøre- og hviletidsbestemmelsene. Dette skjedde på E6 ved Klemetsrud.

Hurtigkjøring

BRYN: En 29 år gammel mann mistet sertifikatet etter hurtigkjøring på store ringvei ved Bryn senter. Han ble registrert i 118 km/t i 70-sonen. Dette skjedde onsdag kveld.

LES OGSÅ: Beruset mann stjal taxi

Kjørt til legevakten

OPPSAL: En 25 år gammel kvinne ble kjørt til legevakten med skader i rygg og nakke etter at bilen hun satt i ble påkjørt bakfra tirsdag morgen.
Dette skjedde i Hellerudveien ved Hellerudsvingen.

Fører av bil nr. to – en 32 år gammel mann, ble fratatt førerkortet med begrunnelse av å ha kjørt for fort og for nær bilen foran.

Det ble ingen middag

KARLSRUD: En 21 år gammel mann fikk ikke den middagen han hadde sett for seg etter å ha blitt tatt for nasking i Kiwi på Karlsrud. Der hadde han nemlig stjålet indrefileter for over 2000 kroner. Dette skjedde tirsdag ettermiddag.

Unge gutter stjal sykler

EKEBERG: Fem unge gutter ble tirsdag ettermiddag tatt av politiet etter å ha stjålet hver sin sykkel. Dette hadde skjedd i Røhrts vei på Ekeberg. Melder kunne fortelle at de hadde kjørt mot Valhallveien.

Politiet kom over de fem ved Shell-stasjonen i Ryenbergveien. Barnevernsvakten ble koblet på saken i og med guttene var unge – mellom 14 og 16 år.

LES OGSÅ: Russebuss totalskadet ved hærverk

Fulgte etter butikktyv

BØLER: Onsdag formiddag kom det melding fra Coop Mega på Bøler om at en mann hadde stjålet varer i forretningen. En ansatt fulgte etter dem og kunne dirigere politiet. Dermed ble mannen pågrepet.
Han fortalte at han var 38 år, kom fra Albania og hadde vært i Norge i to uker. Politiet sjekker opplysningene. Han hadde nemlig mistet passet sitt.

Mann løp over E6

TARALDRUD: I forbindelse med en storkontroll på Taraldrud onsdag kveld fikk politiet en sak de ikke klarte å løse. Det ble nemlig oppdaget at en mann la på sprang fra kontrollstasjonen og satte kurs for E6.

Denne krysset han mellom biler og forsvant på andre siden. Hvorfor han stakk og hvor det ble av han står som et åpent spørsmål.

Vannkoker smeltet

NORDSTRAND: Politi og brannvesen fikk onsdag kveld melding om brann i Lindbäckveien på Nordstrand. Det var mye røyk, men ingen ild. Årsaken viste seg å være en vannkoker som hadde smeltet.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot