RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjos ikke nådig mot Norwegian-ansatt

Oslo (NTB): Norwegian-sjef Bjørn Kjos er ikke nådig i sin kritikk mot flytekniker og fagforeningstopp Roger Handeland som fikk beholde jobben etter et omstridt avisintervju om Dreamliner-flyene.

- I Norwegian er det god takhøyde for kritikk. Det som overrasker meg, er at folk uttaler seg om ting de ikke har filla greie på, sier Kjos til Finansavisen.

Handeland ble tidligere i uka innkalt til samtale med Norwegian-ledelsen etter å ha blitt intervjuet om problemene med Dreamliner-flyene i Finansavisen i september.

Handeland svarte på spørsmål om hva de tekniske problemene besto i, hvilke råd han ville gi Norwegian-sjef Bjørn Kjos og om problemene kunne bli langvarige.

- Alle fly har innkjøringsproblemer, men her har Norwegian tatt en kalkulert risiko, sa han blant annet. Utsagnet førte til at han ble kalt inn til et møte der oppsigelse var et mulig utfall.

På møtet fikk Handeland forklart sjefene hva han mente med formuleringene, og han beskrev tonen mellom partene som god. Men å komme med kritikk mot selskapet for åpen scene, er ikke noe Bjørn Kjos er veldig begeistret for. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere