RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøp en kjæreste på nettet

Sist oppdatert:
En kvinne fra Florida tilbyr seg nå å være din kjæreste i en måned for så å brutalt dumpe deg. Høres det fristende ut?

Det er på nettauksjonen eBay den 21 år gamle kvinnen som kaller seg Candice nå forsøker å gjøre karriere som en ”innbilt online kjæreste”. Det vil si at hun stiller opp for alle som trenger en oppdiktet kjæreste i en måned, melder Wireless Flash.

Velg hvordan hun skal dumpe deg
Hun sier at den som vinner budrundene på eBay hver uke i en måned vil motta ett hånskrevet kjærlighetsbrev på rosa brevpapir som er sprayet med parfyme. Etter en måned kan den som har kjøpt hennes tjenester dikte opp en sprø historie om hvordan det ble slutt mellom dem.

Candice mener at dette er et perfekt tilbud til gutter som ønsker å gjøre andre jenter sjalu og gamle menn som ønsker å innbille sine kompiser at de fortsatt har draget.

Ny trend
Det er en liten hake for de som benytter seg av det spesielle tilbudet. Candice møter nemlig aldri de som kjøper hennes tjenester personlig, og hun tillater heller ikke folk å ringe henne. Årsaken til det er at hun er forlovet.

Candice var kanskje den første som begynte å tilby en ”innbilt online kjæreste” på eBay. Men et søk på nettauksjonen viser at det nå er flere kastet seg på den nye trenden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere