RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøp fotballavis – støtt Vålerenga

Sist oppdatert:
Abonnerer du på den nye fotballavisa FotballExtra – støtter du samtidig Vålerenga.

Fredag den 2. oktober var en merkedag for alle fotballelskere. Da fikk Norge endelig en ny fotballavis.

Slik støtter du VIF

Prøveabonnement koster 180 kroner for ti uker, og om du sender ”fotball VIF” til 2225, får Vålerenga 20 % av summen. Du kan også registrere deg på www.fotballextra.no og registrere summen på Vålerenga.

Det er selskapet Tips Gaming AS som er utgiver av den nye avisen Tips FotballExtra. Selskapet er forøvrig også utgiver av fotball- og spillmagasinet Tips, som har 62 års drift bak seg.

Tips FotballExtra vil således inngå i sortimentet til Tips, som fra før av utgir Tips Midtuke som blir distribuert på tirsdager og Tips Weekend på fredager. I tillegg vil nå også nye Tips FotballExtra distribueres på fredagene.

Kun i abonnement

Tips FotballExtra vil du IKKE få kjøpt i løssalg, kun i abonnement. Avisen vil ha mellom 40 og 60 sider spekket med fotballstoff, med hovedvekt på norsk og engelsk fotball, men også med bred dekning av de store ligaene i Europa og internasjonale turneringer. En vesentlig del av stoffet vil vinkles inn mot det som skal skje på fotballfronten kommende weekend.

Vi har bladd gjennom de første par nummerne og her får du intervjuer, profiler, nyheter, temaer, kommentarer, FK Fotball-guttas egen spalte og konkurranser. Absolutt å anbefale.

20 prosent til Vålerenga

Tips FotballExtra vil har du muligheten til å få fritt levert i sin postkasse til i underkant av 20 kroner pr avis - en hyggelig pris for en spesialavis. Og det beste av alt; ved tegning av et abonnement kan du sikre Vålerenga hele 20% av summen! Den andelen beholder Vålerenga så lenge du er abonnent.

Du kan tegne abonnement ved å gå inn på www.fotballextra.no og registrere deg. Kryss av for VIF som mottager av de 20 prosentene av summen din.

For en sniktitt på fotballavisen - klikk her

fotballekstra 562
fotballekstra 562

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere