RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøp Robbies sigarettsneip

(Foto: EPA/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Auksjonsnettstedet eBay.com flommer over av memorabilia. Blant annet kan du kjøpe en sigarettsneip fra en Robbie Williams-konsert, og hårlokker fra Elvis Presley.

Sneipen etter en sigarett som Robbie Williams nøt bak scenen før eller etter en konsert i England i 2003 er til salg frem til torsdag. Den uhygieniske suveniren er forseglet i en papirvekt av glass, står det i beskrivelsen.

Hår og håndkle fra Kongen
Foreløpig ser det ikke ut til at noen vil kjøpe sneipen etter Robbie, høyeste bud foreløpig er foreløpig under én krone.

Da ser det langt lysere ut for selgeren av en hårlokk etter Elvis Presley, rammet inn sammen med en autograf og et håndkle fra en av Kongens konserter. Herligheten er til salgs, og høyeste bud er i skrivende stundt 127.50 dollar, rundt 800 kroner.

Var du ung mann på 1950- eller -60-tallet og var svak for Marilyn Monroe kan du klikke her for å se hva du må betale for en av hårlokkene som noen tatt vare på etter sexsymbolet.

Kiss -effekter
En av gjengangerne å eBay er rockebandet og pengemaskinen Kiss. Hvis du byr over 50 dollar kan du sikre deg et pengebelte, håndkle-sett og morgenkåpe med Gene Simmons- og Kiss-logoer på .

Andre Kiss-effekter er en mynt fra konserter i 1979, og ikke minst et par trommestikker etter Peter Criss fra «Love Gun»-turneen i 1977 og 1978 .

Konserteffekter er det mye av på nettauksjonene. Som en ubrukt billett til en konsert med The Sex Pistols fra 1977, og en ubrukt Rolling Stones-billett fra 1982.

Masse plektere
Plektere er det første artistene kaster fra seg fra scenen, og plektere fra all verdens gitarhelter florerer. Klikk her for å kikke nærmere på utvalget.

Det mest sexy innslaget står skuespilleren Jason Alexander for, selveste George Costanza. Flere av brukerne tilbyr et bilde av Seinfeld-karakteren poserende i undertøyet. Klikk her for å se bildet.

For countryfans gjør nok hjertet et lite hopp når de kan klikke seg inn og finne et signert kyssemerke av country-artisten Tanya Tucker. Klikk her for å se mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere