RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøp spill - prøv «Halo 3»

Sist oppdatert:
Ved å kjøpe utvalgte «Crackdown»-spill kan spillere få prøve «Halo 3» før alle andre.

(Spillmagasinet): Utviklerne av «Halo 3» inviterer spillere til å hjelpe dem med å gjøre tittelen så god som mulig ved å la interesserte teste og kommentere deler av spillet.

Dette er naturlig nok populært, og det er mange om beinet. Nå annonserer Microsoft nok en mulighet til å være med på betatesten av «Halo 3»: Kjøp «Crackdown».

Les også:Superpoliti på 360.

«Crackdown» kommer i februar, men om spillet er verdt pengene gjenstår å se. Våre førsteinntrykk av tittelen er imidlertid gode.

En kan stille spørsmålstegn ved denne markedsføringen av «Crackdown». Å teste «Halo 3» for Microsoft er tross alt en jobb du gjør for dem, og ikke noe du bør betale for. På en annen side kan det jo være en ekstra bonus for spillere som allerede hadde tenkt å kjøpe «Crackdown».

Invitasjonen vil ikke følge med alle «Crackdown»-spillene, boksene med invitasjonen vil være merket spesielt, skriver Microsoft i en pressemelding.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere