RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøper bredbåndskunder

Sist oppdatert:
Olav Stokke og NextGenTel har bladd opp 15,1 millioner kroner for bredbåndsselskapet Fosen Link.
Bredbåndsselskapet NextGenTel har inngått avtale med Fosenkraft AS og Rissa Kraftlag BA om overtakelse av deres felles heleide bredbåndsselskap Fosen Link AS.

Selskapet er i lokalmiljøet kjent som Flink Bredbånd, og har en betydelig markedsandel som nå overtas av NextGenTel i form av et ADSL-basert bredbåndsnett som omfatter 22 sentraler i Fosen og Rissa-området i Sør-Trøndelag.

Flink Bredbånd har om lag 2.575 bredbåndskunder som overtas av NextGenTel. Avtalens verdi er på 15,1 millioner kroner, hvorav 70 prosent gjøres opp kontant ved overtakelse, og det resterende etter nærmere avtalte milepæler i forbindelse med innfasing av nettverk og kunder i NextGenTels nett, skriver selskapet i en melding.

- NextGenTel forsterker veksten og sikrer selskapets klare nr 2-posisjon i et fortsatt voksende bredbåndsmarked ved å foreta strategiske oppkjøp av lokale bredbåndsaktører som har bygget egen infrastruktur og har en sterk markedsstilling i sitt lokalmiljø. Overtakelsen av Fosen Link er det fjerde oppkjøpet NextGenTel har foretatt hittil, og bekrefter denne strategien, skriver Olav Stokke, adm. direktør i NextGenTel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere