RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøper hotell for en milliard

Sist oppdatert:
Hotellinvestorer har vært i fokus på Oslo Børs det siste året, men hotellene i porteføljene har ikke akkurat vært de største. Nå kjøper en gruppe danske og islandske investorer et hotell for en milliard kroner
Det er i det finansielle hovedstaden Frankfurt i Tyskland at den danske investorgruppen nå foretar storkjøpet. Investeringsobjektet er det nyåpnede SAS Radisson Hotel.

Ifølge det danske nyhetsbyrået Ritzau så legger det dansk-islandske eiendomsselskapet Keops 967 millioner danske kroner på bordet for hotellet.

- Vi stolte over prosjektet, som både er en meget interessant eiendom og en meget attraktiv investering, sier konsernsjef i Keops Ole Vagner til Ritzau.

Hotellet har 428 værelser med utsikt over Frankfurt, og ligger i metropolens West End. Hotellet har fått tilnavnet Blue Heaven er på en 20 år lang leiekontrakt til SAS Radisson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere