RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøper Offshore Rig Service

Sist oppdatert:
Awilco Offshore blar opp 493,4 millioner for 37,8 prosent av det unoterte selskapet Offshore Rig Service
Awilco Offshore melder idag at de har inngått en avtale om å kjøpe 18.976.806 aksjer i Offshore Rig Services ASA. Betaling vil skje i form av at eierne i Offshore Rig Service ASA vil motta 11.747.547 nye aksjer i Awilco Offshore. Transaksjonen er basert på en verdivurdering av Offshore Rig Services til 26 kroner per aksje og Awilco Offshore 42 kroner per aksje. Gjennom dette kjøpet eier Awilco Offshore 37,8 prosent av aksjene i Offshore Rig Services.

Gitt denne verdivurderingen betaler Awilco Offshore 493.396.956 kroner for Offshore Rig Service.

Offshore Rig Services er et norsk selskap som har halvnedsenkbar borerigg under bygging. Riggen er bygget for Nord-Sjøen og det verftet Yantai Raffles Shipyard i Kina som skal levere riggen i andre kvartal 2008. Selskapet har i tillegg en opsjon på bygging av tre tilsvarende rigger.

De nye aksjene i Awilco Offshore vil bli utstedt og er allerede godkjent av et aksjonærmøte som ble avholdt i går. Det foreligger allerede et styrevedtak om å utstede 130.277.880 nye aksjer i Awilco Offshore.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere