RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøper Real Consept

Sist oppdatert:
Hallgeir Skogen og Grenland Group bekrefter at de kjøper Real Concept Group. Les mer her:
Grenland Group ASA kan i dag bekrefte overtakelsen av det anerkjente norske engineeringsselskapet Real Concept Group AS.

Med denne overtakelsen vil Grenland Group styrke seg betydelig overfor den internasjonale olje-og gassindustrien innenfor konseptutvikling, tidligfase-engineering, prosessoptimalisering,verifikasjon og prosjektgjennomføring.

Real Concept Group har hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Stavanger. Grenland Group har betalt 33 millioner kroner for aksjene, hvorav 3 millioner kroner i nyutstedte GG-aksjer, melder Grenland Group i en melding.

Navnet på selskapet blir Grenland Realconcept (GRC). GRC har i det siste fått viktige kontrakter nasjonalt og internasjonalt.

Selskapet har inngått en samarbeidsavtale med Petoro om rådgivning innenfor CO2 håndtering. Videre har man fått en avtale med BP Norge om en delsystemanalyse på en av Valhall-plattformene. Internasjonalt har GRC fått en rammeavtale med PA
Resources om assistanse til ferdigstillelse av Didon-plattformen i Tunis. GRC bidrar her med sin nøkkelkompetanse innen systemanalyse og prosessdesign.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere