RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøper selskap i Ukraina

Sist oppdatert:
EDB Business Partner har bladd opp 6 millioner dollar for 60 prosent av Infopulse.
Konsernsjef Endre Rangnes i EDB Business Partner har vært på handletur i Ukraina. Resultatet er 60 prosent av IT-selskapet Infopulse. Prisen er rundt 6 millioner dollar.

- Infopulse blir en spydspiss for EDBs nearshore-satsing. Vi kjøper et selskap med sterk faglig kompetanse, noe som vil bidra til å styrke EDBs leveranser til både nye og eksisterende kunder. Dette er en meget viktig satsing for EDB, og vi forventer å høste av denne investeringen i årene som kommer, sier konsernsjef Endre Rangnes i EDB.

Infopulse har 300 høyt sertifiserte medarbeidere med mange års erfaring fra nearshore-virksomhet med vest-europeiske og amerikanske bedrifter som kunder.

- Ved hjelp av Infopulse kan EDB påta seg flere kundeprosjekter og oppnå en høyere organisk vekst, sier Endre Rangnes i forbindelse med kjøpet av selskapet.

Endelig kjøpesum vil avhenge av selskapets omsetning og resultatutvikling 2007 til 2009. EDB har også avtalefestet en opsjon på å overta de resterende 40 prosent av aksjene i Infopulse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere