RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøper selskap i USA

Sist oppdatert:
IT-selskapet Dolphin Interconnect Solutions har kjøpt StarGen.
Dolphin Interconnect Solutions melder at de skal kjøpe opp det amerikanske selskapet StarGen og fusjonere selskapene virksomheter. Formålet er å danne et sterkere selskap innen forbedret PCI Express produkter som vil utnytte Dolphins SuperSockets-programvare.

Totalt vil Dolphin utstede 2.525.000 nye aksjer i Dolphin til StareGens aksjonærer, som tilsvarer 22 prosent av aksjene i selskapet. Samtidig vil de ansatte StarGens få 1.260.000 warrents som har en løpetid 1,25 og 5 år. Videreført underskudd på 7 millioner dollar vil bli utnyttet av Dolphins amerikanske datterselskap, samt nedskrivninger til 6 millioner dollar fra Dolphins eget PCI Express-prosjekt.

StarGen ble danneti 1999 og hadde høymarginproduktsalg på 3,1 millioner dollar i 2006 og 2,1 millioner i 2005.

Selskapene har komplementære produkter og markeder og vil dekke brede applikasjonsområdet. Kombinasjonen av produkter har store synergier på salgssiden, og det er ventet at nye produkter vil bli gjort kjent i første halvår 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere