RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøpte ansiktskrem for 5 pund

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Vakker hud trenger ikke koste en formue.

(SIDE2): Kate Middleton har nok virkelig fått fart på salget til Nivea Visage Pure & Natural Moisturizing Day Cream, etter at hun kjøpte hudproduktet på et apotek nylig.

Til normal hud
Hertuginnen av Cambridge, Cathrine Middleton (29), ble oppdaget da hun kjøpte den billige ansiktskremen i et Boots-apotek i London. Det skriver Splash News.

Nivea Visage Pure and Natural Moisturizing Day Cream koster ikke mer enn fem pund, som er omtrent 50 norske kroner.

Nivea Visage Pure & Natural Moisturizing Day Cream er for normal til blandingshud med ren, organisk arganolje og organisk Aloe vera. Den inneholder ikke parabener, silikonpreparater eller kunstige fargestoffer. Produktet tilfører huden intensiv fuktighet i 24 timer og opprettholder hudens naturlige balanse, slik at den føles glatt og frisk. Kremen gjenoppretter umiddelbart hudens naturlige og sunne glød.

- Vennlig og pratsom
En kilde forteller nå til avisen «British People» at «Kate så ut som en helt vanlig shopper, da hun gikk opp for å kjøpe kremen».

- Hun var vennlig og pratsom mens hun betalte sine 5,10 pund. Det var bare da jeg tok en ekstra titt at jeg oppdaget hvem det var, legger kilden til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere