RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøpte PC, fikk murstein

Sist oppdatert:
Synes du PC-en din er treig som en stein innimellom? Du slår neppe de uheldige nordmennene som betalte 7 500 kroner for en PC - for så å få en murstein i posten.

En sotraværingen trengte penger og annonserte billige PC-er til salgs på Finn.no. Etter å ha betalt 7 500 kroner i postoppkrav, var murstein eller juletreføtter det eneste kundene fikk tilsendt i posten.

Den 25 år gamle mannen er nå siktet i den fiffige svindelsaken, skriver ba.no

Det var før jul at 25-åringen satte inn annonsen. Kanonsalg på bærbare PC-er til 7 500 kroner per stykk, var det annonseteksten lovet.

Minst tre personer lot seg lure av det gode tilbudet, og alle betalte 7 500 kroner i postoppkrav. De tre er fra henholdsvis Bergen, Oslo og Trondheim.

- En av kjøperne fikk en juletrefot, mens de to andre fikk en innpakket murstein da de dro til postkontoret for å hente det de trodde var flunkende nye PC-er, sier politibetjent Espen Sjøflot ved Fjell og Sund lensmannskontor til BA.

Da politiet fikk de første anmeldelsene på bordet, var det en enkelt jobb å finne frem til svindleren. Både e-postadressen og telefonnummeret hadde han oppgitt i annonsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere