RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjører videre mot Stolt-Nielsen

Sist oppdatert:
Stolt-Nielsen bekrefter nå at det amerikanske justisdepartementet har bestemt seg for å fortsette kmapen for å fjerne rederiets amnesti ikonkurransesaken
I en melding skriver Stolt-Nielsen at de er informert om justisdepartementets planer om å fortsette konkurransesaken som er anlagt mot selskapet.

Som tidligere kjent ønsker justisdepartementet å fjerne Stolt-Nielsens amnesti. I den forbindelse sendte de tidligere i år inn en filing for å holde oppe ankemulighetene etter at Stolt-Nielsen fikk amnestiet tilbake.

Nå skriver justisdepartementet at de kommer til å gjennomføre anken.

Stolt-Nielsen skriver også at de er komfortable med sin "juridiske posisjon og ser frem til å legge frem saken i retten".

Justisdepartementet ga amnestiet til Stolt-Nielsen etter at selskapet hadde lagt fakta på bordet i forbindelse med saken om ulovlig prissamarbeid mellom de største kjemikalietankrederiene. Odfjell og JO Tankers har senere fått store bøter og fengsel for ledende ansatte.

Justisdepartementet tok for første gang i historien tilbake et amnesti, da de for et år siden tok amnestiet til Stolt-Nielsen tilbake. Stolt-Nielsen anket og vant det tilbake i en dom nå på nyåret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere