RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjæresten får skylda

Sist oppdatert:
Søsteren til Anna Nicole Smith beskylder Howard K. Stern for å stå bak den tidligere Playboymodellens død.

(SIDE2:) BAKGRUNN: Historien om Anna Nicoles liv

- Hver gang noe hendte stod hans navn på pilleeskene, sier Anna Nicole Smiths søster Donna Hogan til Fox. Hogan ønsker heller ikke at Stern, som var Smiths kjæreste, skal få omsorgen for modellens fem måneder gamle datter, Danielynn.

DØDSÅRSAKEN: Dette døde hun av

Vil straffe Stern
- Han kan ikke en gang ta hånd om en voksen person. Hvordan skal han kunne ta vare på et barn, sier hun ifølge Aftonbladet.

Hogan mener det er Stern som står bak den tidligere Playboymodellens død.

- I motsetning til de andre, så peker jeg ut han. Jeg vil vite om han noensinne kommer til å straffes, sier hun.

Howard K. Stern og Smiths eks-kjæreste Larry Birkhead er to av fire personer som kjemper om foreldreretten til stjernens datter, Danielynn. Den tredje som nå har kastet seg inn i den bisarre debatten er Prins Frederick von Anhalt, Zsa Zsa Gabors ektemann. Han hevder å ha hatt et tiårig forhold til Anna Nicole som i høst resulterte i datteren.

- Hvis hun blir overlatt til Stern eller Birkhead saksøker jeg staten, sier han. Regner man tilbake fra september, var hun ikke sammen med noen av de typene. Hun var med meg.

Millionarv
Prinsens utspill er noe rart med tanke på at han hans hustru i 2000 saksøkte produsenten av Viagra og hevdet at produktet gjorde mannen impotent.

Den fjerde parten er Anna Nicoles mor, Virgie Arthur. Hun planlegger å reise til Bahamas for å søke om omsorgsretten til barnebarnet.

- Jeg skal dra ned dit og se hva jeg kan gjøre for å hjelpe jenta. Hun er den siste jeg har. Jeg har en død sønnesønn, en død datter og et barnebarn jeg er veldig urolig for, sier hun.

Hvem som er barnets far er foreløpig ikke avgjort. Birkhead har krevd farskapstest, men det ønsket ikke Anna Nicole og Stern å gå med på. Striden pågår fortsatt i domstolen.

Fredag ble det besluttet at Anna Nicole ikke kan begraves før etter høringen i farskapssaken 20. februar. Birkheads advokat, Debra Opri, krevde at det skulle taes en DNA-test av Smiths døde kropp for å forsikre seg om at ingen byttet om på babyen.

Kritikerne hevder at det ikke av omtanke kvartetten ønsker å ta på seg omsorgsretten. At Anna Nicole etterlater seg en svimlende arv, oppgis som årsaken. Dersom hun ikke skrev testamente, tilfaller nemlig arven Anna Nicoles lille datter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere