RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjærlighet fra isen

Sist oppdatert:
Hanne Nordmanns billedhilsen til Fredrik er ikke til å misforstå. Hvitserk-gruppene har tid til å tenke på dem hjemme.

TV 2 Nettavisen gir deg, i samarbeid med Hvitserk.no , daglige rapporter fra verdens første kommersielle sydpol-ekspedisjon.

Begge gruppene kom seg et godt stykke på vei også i går.

Her er rapporten fra Inge Meløys gruppe, som gikk 26 kilometer:

Utrolig bra
- Fantasien strekker ikke til for våre venner. De kan bare ikke tro at det er mulig å ha såååååå nydelig vær og forhold. Men det er det de fikk i dag. Enda bedre enn i går! De må ha fått hår i munnen, for smilene må ha gått under hårfestet og langt bak i nakken.

Etter adrenalintømmingen i går, var tempo tilbake til normalen. I tillegg var det ganske mye skavler, om ikke sastrugi. Og godt er det.

Men dagen startet tøft, med en uendelig lang mote. De fryktet flere sprekker på toppen av den, men der var det stuegulv. Derfra ble det bare bedre og bedre.

Hilsner
Simon hilser til Berit og ønsker god tur - supported til Thailand-2005. Mens Hanne får sagt sitt i billedform. Denne er ikke til å misforstå, Fredrik. Fingrene hennes er ikke gikteriske av kulde...

Rolf Bae og Cecilie Skogs gruppe gikk 31 kilometer I løpet av gårsdagen. Her er deres rapport:

- Ja, det ble en skikkelig rekorddag. På absolutt alle måter. Først og fremst var det den mest fantastiske dagen til nå. Tross kuldegradene var det null vind og strålende sol. Det ble mye unormal svetting for våre venner.

Men så kvitterte de med å bruke dagen til å sette en ny distanse rekord. 321 km er bare veeeeldig bra. Og enda bedre ble den da vi nå hører at den ble satt i et område med den råeste sastrugien så langt. Den var ikke alt for tett, men innimellom var skavlene godt over 1,5 meter.

Det var en meget sliten men strålende fornøyd gjeng som campet noe senere enn vanlig. Den snille temperaturen gjorde at pausene trakk ut i hygge. Normalt går de unna fortest mulig for å holde på kroppstemperaturen.

Inges gruppe består av: Inge Meløy (leder), Hanne Normann, Simon Streater, Asbjørn Hjertnes og Jann Ivar Didriksen. Rolf og Cecilies gruppe har Rolf Bae (leder), Cecilie Skog, Per-Henry Knudsen, Rolf Seel, Roland Kruger og Wolfgang Melchior som medlemmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere