RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjærlighet tar tid

(SHUTTERSTOCK)
Sist oppdatert:
Nærmere bestemt 22 stevnemøter, tre one-night stands og tre lengre forhold.

(SIDE2:) Ifølge en ny undersøkelse er det så lenge det tar før en gjennomsnittlig brite finner ekte kjærlighet, melder The Sun. Britiske par hadde avslørt hva de hadde gått gjennom før de fant «den rette» i en undersøkelse gjort av underholdningsnettstedet BT PodShow.

Noen var av den kresne sorten og trengte over 50 stevnemøter med potensielle partnere, og ni prosent mente at hele ti one-night stands var nødvendige.

Noen er heldige
Dr. Cockney, websidens selvtitulerte «kjærlighetsekspert» mente at disse resultatene kunne være dårlige nyheter for dem som fortsatt er på jakt etter en sjelevenn.

- Men heldige 25 prosent fant ekte kjærlighet etter bare fem stevnemøter.

Regelmessige samtaler og et aktivt sexliv var det flesteparten av britene var på jakt etter. Dårlig personlig hygiene, dårlig humor og det å være dårlig i senga var derimot de største syndene. De gode nyhetene for dem som fortsatt er på leting etter «den rette» er at denne helga er en av årets beste muligheter.

Vår og sjokolade
Våren er i lufta, det er fullmåne og påskeferie, kombinert med masse sjokolade gjør akkurat denne helga til en perfekt mulighet til å legge dine single dager bak deg. Om du ikke er snødd inne på hytta med foreldrene dine da.

- Effekten av våren har en tydelig påvirkning på oppførselen vår. Våren er en tid der folk føler seg mer selvsikker og åpen når det gjelder kjærlighet, sier forholdsekspert Jo Hemmings.

Det at vi har ferie gir oss mer fritid enn en normal helg, så flere sjanser for å ha det gøy og for å finne kjærligheten, forklarer hun.

- Vår i luften, fullmåne og mye sjokolade spiller også inn, sier hun lurt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere