RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjærlighet ved første blikk

Sist oppdatert:
Kathrine Sørland (27) mener å velge brudekjole skal være litt som å møte mannen i sitt liv.

(SIDE2): Kathrine Sørland forbinder det å velge brudekjole med det å finne sin store kjærlighet. I tillegg bør det være et personlig valg.

Se Kathrine vise brudemoten på video lengre ned i saken

- Det viktigste av alt er å finne en kjole der man beholder personligheten sin. Man bør ikke høre på venninner og mødre så mye, men heller kjenne på magefølelsen. Det skal være litt sånn kjærlighet ved første blikk. Akkurat som når man treffer mannen i sitt liv, sier Sørland.

Stort
I år skal brudekjolen være stor og med detaljer.

- Akkurat nå er det store kjoler, med enkle snitt. Det er mye slep, empireliv og bånd rundt midjen. Det er også mange flotte stoffer og perler, swarovskikrystaller på kjolene, forklarer Sørland.

Men man trenger ikke nødvendigvis velge en hvit kjole.

- Det er også mange gull- og sølvdetaljer. Det kommer mye pasteller slik at man kan kombinere dette med det hvite, sier Sørland.

Prinsessedrøm
Brudekjolene er ofte et svært viktig element i bryllupet og Sørland mener at mange har en prinsessedrøm.

- De fleste vil jo bli prinsesser for en dag. Det er på en måte greia. Da må man kle seg deretter, smiler hun.

Side2 skrev tidligere at folk ikke bryr seg om prisen når de velger brudekjole, og at det langt ifra er billig å stå hvit brud.

Les:- Folk bryr seg ikke om prisen

- Skal kysse mye
Accessories er viktig når man skal stå brud, og Sørland får ofte spørsmål om hva man skal fylle håndvesken med på den store dagen.

- Mange bruder kommer til meg og spør hva man skal ta med seg på den store dagen. En liten deodorant, fordi man blir fort svett, lommetørklær, lipgloss og litt sminke. Og gjerne noen pastiller. Man skal jo kysse mye den dagen, ler hun.

Se Kathrine vise brudemoten
(artikkelen fortsetter under)

Tips
Når man skal planlegge et bryllup har Sørland tre tips.

- Det første du gjør når du har funnet ut at du skal gifte deg er å booke kirke. Deretter bør du finne og booke lokaler. Det tredje du må gjøre er å finne kjolen. Kjolen er utgangspunkt for detaljer som gir en rød tråd i hele bryllupet, sier hun.

Å ha god tid når man planlegger bryllupet er noe Sørland anbefaler. Side2 skrev tidligere at det å være tidlig ute å planlegge bryllupet er noe mange eksperter anbefaler.

Les:Planlegg drømmebryllupet

Hva husker du best fra ditt eget bryllup?

- Det jeg husker aller best er at rett før jeg gikk inn i kirke var jeg veldig nervøs. Jeg er jo vant med å gå visninger, men dette ble noe helt annet. Og det bør det jo være, forteller hun.

Bli fresh
Om du skal gifte deg er det også viktig å se fresh ut på den store dagen. Vi har spurt tre skjønnhetsklinikker om hvilke behandlinger de anbefaler før bryllupet.

Les:Bli slank og fresh til bryllupet

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere