RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte hjem i feil bil

Sist oppdatert:
Hun synes bilen var litt treg å starte, men kjørte likevel den dieseldrevne Berlingoen hjem. Tilbake på parkeringsplassen stod hennes bensindrevne Berlingo og en sjokkert mann.

Den artige og ikke minst merkelige episoden fant sted på parkeringsplassen ved Knarvik senter i Lindås kommune mandag ettermiddag. Kvinnen som skulle hjem, satte nøkkelen i døren, gikk inn og startet opp. Bilen var litt treg å starte, men ellers virket alt greit.

Problemet var bare at hennes egen og mye nyere Citroen Berlingo stod igjen på parkeringsplassen. Berlingoen kvinnen kjørte hjem, tilhørte nemlig Tom Ove Olsen (38). Han skjønte lite da han skulle kjøre hjem etter jobb.

- Jeg lurte litt på om jeg kunne ha parkert et annet sted, men konstaterte ganske raskt at bilen var borte. Jeg ringte derfor politiet og meldte bilen stjålet, sier han til bt.no.

Da mannen til «tyven» kom ut av huset sitt tirsdag morgen, så han en skitten og gammel dieseldrevet Berlingo stå utenfor, i stedet for den nyere og rene bensindrevne bilen han eier.

Da Olsen i går kveld fikk tilbake bilen sin, var kvinnen som hadde tyvlånt bilen ikke til stede - ifølge bt.no var hun rett og slett for flau.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere