RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Google Street Wiev (Google)

Kjørte på 2-åring og stakk

Sist oppdatert:
To ganger rygget bilen på den to år gamle gutten før den kjørte sin vei.

Politiet ber nå personer som kan ha sett noe i forbindelse med hendelsen ved Sørlandsbadet i Rosfjord i Lyngdal lørdag ettermiddag om å ta kontakt.

– Vi har ikke klart å oppspore noen vitner, eller informasjon om den aktuelle bilen. Vi oppfordrer derfor folk som kan ha sett noe til å ta kontakt, sier operasjonsleder Øyvind Andersen i Agder politidistrikt til Agder Flekkefjord Tidende.

Ulykken skjedde klokken 17.45 lørdag.

- Det var guttens far som meldte fra. Han forklarte at de var på vei til bilen sin, og at gutten gikk litt bak dem. Da han snudde seg for å se etter gutten, så han en bil som rygget rett på toåringen. Bilen kjørte litt frem, for så å rygge på gutten en gang til. Bilføreren kjørte fra stedet uten at fører kom ut for å sjekke, sier Andersen.

Gutten fikk mindre alvorlige skader i hodet og overkroppen. Han vil ikke få varige skader som følge av ulykken. Politiet vet ikke om føreren bevisst stakk fra ulykken, eller om sjåføren rett og slett ikke visste at han rygget på et barn to ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere