RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte på kvinne med moped - rømte

Sist oppdatert:
Her er krimdøgnet i Oslo.

(iOslo.no) Noen saker fra Oslo politidistrikt det siste døgnet:

Mopedfører stakk av etter påkjørsel
GRÜNERLØKKA: Tirsdag ettermiddag klokka 15.42 møtte en 25 år gammel kvinne på Sentrum politistasjon for å melde at hun var blitt påkjørt av en moped, og at føreren av mopeden hadde stukket fra stedet. Kvinnen ble påført skrubbsår og et mulig brudd i ankelen. Hun ble sendt til Legevakten, og bedt om å inngi en anmeldelse etter legebehandling. Politiet kjente mopedens kjennemerke, og oppsøkte den 40 år gamle føreren på bopel. Vedkommendes førerkort ble beslaglagt, og det er opprettet en trafikksak på forholdet.

Mistenkt nasker hadde kniv
GRØNLAND: Klokka 15.57 fikk politiet melding om at to unge menn hadde angrepet vektere etter å ha blitt tatt i å naske i en butikk på Grønland. Politiet rykket ut og fikk kontroll på to menn på henholdsvis 25 og 17 år. Da politiet kontrollerte de to, ble det funnet en kniv på 25-åringen. Han ble dermed innbrakt til arresten, mens 17 åringen ble bortvist fra stedet i 24 timer.

Tatt med falsk resept
SENTRUM: Klokka16.37 ble en 51 år gammel kvinne tatt med en falsk resept på Oslo City. Hun ble pågrepet på stedet, og forholdet er å anse som dokumentforfalskning.

Slo i betalingsterminalen
HAMMERSBORG: En 50 år gammel mann ble temmelig irritert da han ikke fikk betalt i betalingsterminalen i en kiosk på Hammersborg tirsdag kveld litt før klokka 19. Mannen skal ha oppført seg truende og slått til betalingsterminalen. Politiet kom til stedet og bortviste mannen fra stedet inntil kiosken stengte ved midnatt.

Pågrepet med narkotika og id-kort
OSLO SENTRUM: Klokka 19.48 ble politiet varslet om at to personer mistenkt for tyveri hadde havnet i et basketak med vektere på stedet. Den ene av de to – en mann på 24 år – var også i besittelse av noen narkotiske piller og et id-kort som ikke tilhørte noen av dem. 24.åringen ble pågrepet, mistenkt for besittelsen av narkotika og for heleri. Den andre personen, en 21 år gammel kvinne, fikk gå.

Brann i gravemaskin
MARIDALEN: Kl. 20.35 ble det meldt om en brann i en gravemaskin på Brekke i Maridalen. Det oppsto svart, kraftig røyk. Da politi og brannvesen kom til stedet, viste det seg at det brant bak på maskinen. Det hadde også tatt fyr i en garasje. Noe diesel hadde lekket ut, men brannvesenet og Vann- og avløpsetaten tok seg av forholdet og alt ordnet seg uten at noen kom til skade. Politiet skriver en brannmelding på forholdet.

Tatt med tre kredittkort
OSLO SENTRUM: En 22 år gammel mann ble klokka 00.47 pågrepet nederst i Karl Johans gate med tre kredittkort som ikke tilhørte ham. Det ene kortet var meldt stjålet i januar 2007 etter grovt tyveri av person på offentlig sted. Mannen ble kjørt til arresten.

Malerier stjålet fra oppgang
ST. HANSHAUGEN: Onsdag morgen klokka 04.26 ble det meldt om et tyveri av fire malerier i en oppgang i et hus på St. Hanshaugen. Maleriene skal ha en viss verdi, og to personer er observert kjørende bort fra stedet, mens noen gutter ble sett da de løp mot St. Hanshaugen. Det ble lett etter tyvene, men personene og maleriene er foreløpig ikke funnet.

Brann i container
LAKKEGATA: Like før klokka 06.30 fikk politiet flere meldinger om røykutvikling i nærheten av Lakkegata skole. Brannvesenet og politiet rykket ut, og det viste seg at det hadde tatt fyr i en eller flere containere for papirinnsamling. Brannen rakk å spre seg til et gjerde før brannvesenet slukket den.

Drosjetur endte i arresten
GRØNLAND: Klokka 06.40 onsdag morgen ble politiet kontaktet av en drosjesjåfør som hadde problemer med å få en beruset passasjer ut av bilen, og som nå sto parkert like ved Politihuset. Patruljen som kom til stedet klarte å få mannen ut av drosjen. De fant også at mannen var i besittelse av et pass som ikke var hans, samt noe som antas å være narkotika. Mannen ble dermed tatt med til arresten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere