RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klåfingret konge?

Sist oppdatert:
Foran den svenske kongefamilien og mange hundre fremmøtte plasserte kong Carl Gustav hånden sin på Helena Paparizous rumpe. Eller var det bare uheldig kameravinkling?

(SIDE2): Helena Paparizou ble for alvor kjent da hun i vår vant Melodi Grand Prix med låten «You are the one». I går var hun en av flere artister som opptrådte under den årlige konserten på kronprinsesse Victorias bursdag.

Kong Carl Gustav har tidligere kommet med flere uheldige kommentarer, og i dag, fredag står det skrevet om kongen og hans upassende oppførsel i både svensk og norsk presse.

Gav klem

Da Helena framførte låten «The light of our soul» gikk hun ned til kongefamilien for å hilse. Når hun strakk frem hånden, fikk hun i stedet en klem av kongen, samtidig som han skal ha plassert hånden på artistens bakende.

Avdramatiserer det hele

Helenas kjæreste Toni Mavridis avdramatiserer hele opptrinnet. Om kongens plutselige og uventede klem sa han følgende til Aftonbladet:

- Hun ble sjokkert, men også glad og nervøs.

Da avisen videre konfronterte han med kongens upassende berøring, svarte han:

- Han kom nok bare borti med hånden.

Uheldig kameravinkling

Talskvinnen ved den svenske hoff, Elisabeth Tarras-Wahlberg, skylder hele opptrinnet på en uheldig kameravinkling. Hun sier videre at kameraene ikke alltid forteller hele sannheten om hva som skjedde .

- Det var en veldig god stemning og alle klemte hverandre, sier hun til Aftonbaldet.

Jubilanten selv var godt fornøyd med bursdagsfeiringen.

- Det har vært en fantastisk morsom dag. Mest rørt blir jeg over at det har kommet så mange mennesker. Det tar jeg med meg til andre dager på året da alt ikke kjennes så lett, sa hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere