RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Guri Rønning (Smaalenene.no)

Klagde på nabofest - ble slått ned

Sist oppdatert:
En 32 år gammel mann ligger livstruende skadd på Ullevål sykehus, etter at han klaget på naboens festbråk.

Rett over midnatt natt til søndag skal en mann ha blitt slått ned i Apalveien i Askim. Foranledningen skal ha vært at offeret klaget på bråk under en ungdomsfest hos naboen, skriver Smaalenenes Avis.

- Helikopteret landet på Korsgård i Askim like før 01.00. Politiet avhørte vitner og gaten ble sperret for trafikk. En person fikk førstehjelp i ambulansen og ble flyttet over til helikopter, forteller et vitne til smaalenene.no

Les også: Livstruende skadd etter grov vold

- Politiet fikk melding rett over midnatt om at en mann på 32 år hadde vært utsatt for grov vold på stedet. Politi og ambulanse ankom stedet kort tid etter hendelsen og personen ble fløyet med luftambulanse til Oslo universitetssykehus Ullevål, sier operasjonsleder ved politivakta i Follo, Ann Elisabeth Svanberg.

- Fornærmede ligger nå på intensiv avdeling med livstruende skader. Det pågikk en ungdomsfest hos en av fornærmedes naboer. Politiet er nå i en innledende etterforskningsfase og jobber med å kartlegge hendelsesforløpet.

To menn i 20-årene foreløpig pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse. Vitner bes melde seg til politiet i Follo, fortsetter Svanberg.

Ikke benytter gjenstander
De siktende mennene ble ikke pågrepet på åstedet, men i etterkant, forteller politiadvokat Nora Ingebrigtsen til smaalenene.no.

- Er det brukt noen gjenstander mot offeret i voldshandlingen?

- Ikke som vi er kjent med, opplyser politiadvokaten.

Ingebrigtsen er usikker på hvor mange vitner som har meldt seg utover de som ble avhørt på åstedet i natt.

Ber om fengsling

- Vi har foretatt en rundspørring i nabolaget og vil få en bedre oversikt etterhvert.

- Er det to pågrepne avhørt ennå?

- Nei, det er noe vi jobber med. Vi har avhørt en del vitner, og vil ta ting i riktig rekkefølge, forklarer Ingebrigsten og antyder at avhørsbiten er noe som vil ta flere dager. Politiet vil begjære de to pågrepne fengslet i morgen.

Ingebrigtsen vil ikke kommentere hendelsesforløp, skadene til offeret eller om noen av de involverte er kjent for politiet fra tidligere.

Pressevakten ved Oslo universitetssykehus Ullevål går heller ikke detalj på 32-åringens tilstand annet enn at han er til behandling på intensivavdelingen.

Les flere saker fra Smaalenenes Avis her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere