RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klagende kunder liker ikke holdningen de blir møtt med

Bergen (NTB): Over halvparten som klager på leverandører av produkter som bredbånd og digital-TV er misfornøyde med måten de blir behandlet på, ifølge undersøkelse.

Nordmenn klager mest i Norden og sitter gjerne i telefonkø for å gjøre leverandører av bredbånd og digital-TV oppmerksom på at deres produkter ikke fungerer, skriver Bergens Tidende.

Undersøkelsen fra EPSI Norway er basert på svar fra 3.000 personer og bedrifter om deres forhold til leverandører i noen av de største bransjene i landet.

- Det er mangel på kundeforståelse at norske forbrukere som faktisk tar seg tid til å gjøre leverandører oppmerksom på feil og mangler må stå i kø, og til og med betale telefonregningen for slike henvendelser, sier daglig leder Fredrik Høst i EPSI Norway.

Over halvparten av de spurte oppgir at de er misfornøyde med behandlingen de får for å ha klaget. Høst oppfordrer bedriftene til å legge til rette slik at det blir lettest mulig å varsle når noe er feil.

Forbrukerrådet mener også at mange bedrifter i Norge har feil holdning til klager og behandling av kunder som sier fra når noe er galt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere