*Nettavisen* Nyheter.

Klaget på feststøy - ble truet med brann

Klaget på feststøy - ble truet med brann

Drammens Tidende: Det var rundt klokken 23.20 natt til søndag at politiet rykket ut til en adresse i Krokstadelva etter melding om bråk og høylytt festing. Festfolket fikk beskjed om å roe seg ned, men gjorde ikke det, og litt senere på natten kom det inn en ny klage til politiet.

Trusler

– Vi dro ut dit på nytt, og pågrep da en mann i 40-årene etter de gjentatte klagene. Han truet også med å tenne på huset til vedkommende som hadde klaget til politiet om bråket. Han vil bli anmeldt for dette, og for ikke å ha etterkommet politiets pålegg, sier politiets operasjonsleder Marianne Mørch.

Politiet har hatt en del å holde på med natt til søndag, mye støy og bråk på fester, og en del fyll.

Høylytt festing

Fra Sande ble to unge menn innbragt etter gjentatte klager på høylytt festing.

Først rykket de ut og advarte de unge festdeltakerne om at de måtte roe seg ned, men det gjorde de ikke. Så da ble det en ny tur til Sande, og en ung mann ble da tatt med og innsatt i arresten. Han hadde også litt hasj på seg.

Men festen sluttet ikke, og klagene fortsatte å løpe inn til politeist operasjonssentral.

Litt over klokken 02.00 var politiet på samme adresse i Sande nok en gang, og tok da med seg den unge mannen som bodde i boligen.

Fra Lier ble en mann tatt inn etter å ha slått sin kone i ansiktet, og fra Bragernes torg ble en mann tatt inn etter å ha laget bråk på Cafe Unique.

Les flere saker fra Drammens Tidende her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.