RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klar for audition igjen

Sist oppdatert:
Henning Stranden stilte til audition sammen med Kurt Nilsen i Bergen for to år siden. Han kom ikke like langt som rørleggeren, men til helgen prøver han seg på nytt i Kristiansand.

I år er det første gang Idol-audition arrangeres i Sørlandets hovedstad. 600 personer er påmeldt, men all erfaring tilsier at det vil bli enda flere som stiller opp foran auditionlokalene fredag ettermiddag når det holdes åpen autidion. De som kommer til åpen audition har imidlertid ingen garanti for at de får synge foran Idol-dommerne.

Prøver seg igjen

Henning Stranden derimot, er invitert til audition og vil få prøve seg foran den kritiske juryen nok en gang. Da han var med for to år siden, kom han blant de 50 beste. Målet er selvfølgelig å komme enda lenger i år.

Vi har tatt vare på klippene fra da Henning opptrådte på første audition. Klikk på linkene under og du kan se Hennings opptreden i Bergen samt da han var med i Oslo på audition og kom videre blant de 50 siste.

Åpen audition

I 2003 var det 3500 som meldte seg på Idol. I fjor var det 7000 påmeldte deltakere, mens det i år er 5200 forhåndspåmeldte.

Har du lyst å komme på audition i Kristiansand i morgen, fredag? Dersom du ikke har meldt deg på, eller har meldt deg på men ikke mottatt invitasjon, kan du møte opp til åpen audition kl. 16.00 på Rainbow Hotel Wergeland/Vindmøllen i Kristiansand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere