Klar for date med Kjelling

Kristian Kjelling er en bra kandidat til en date, mener jentepanelet. Denne uken er temaet kjendiser.

(SIDE2): Jentepanelet består av de tidligere Idol-deltakerne Andrea og Maren, tidligere Top Model-deltaker Kristine og programleder for Interaktiv Frokost på TVNorge, Laila. Sistnevnte hadde ikke mulighet til å delta på ukens diskusjon.

Hvilken norsk kjendis har du mest respekt for, og hvorfor?

Kristine: - Celina Middelfart har en høy status hos meg. Ikke bare er hun super flott, men har også bein i nesa, selvstendig, smart og tøff. Et godt norskt forbilde.

Maren: - Jeg har faktisk mange som jeg har stor respekt for, det er jeg glad for. Men velger å trekke fram Solveig Kloppen. Hun er ei fantastisk herlig jente. Hun er seg selv helt og fullt, er snill og god, og tilfører det norske en blanding av latter, tårer og smil. Katrine Moholt synes jeg også virker å være veldig sympatisk!

Andrea: - Mira Craig, fordi hun har gjort alt selv og gjør det hun vil. Selv om hun møter motgang så gir hun ikke opp!

Hva tror du er grunnen til at folk vil bli kjendiser?

Kristine: - Oftest tjener man mer penger, ved å være en kjendis. Er man oppmerksomhetssyk er kjendisstatusen perfekt. Vi skiller igjen mellom de som er bare PR-kåte og de som, i mine øyne, er kjendiser fordi de har utrettet noe godt. For eksempel Celina Midelfart

Maren: - Denne «gruppen» er at mennesker er PR-kåte, så enkelt er det. De ønsker å bli gjenkjent på gata, komme gratis inn på utesteder, mingle med andre kjendiser og ha en tilværelse omhandlet shopping og omtale, sydenturer og kafebesøk. Det mange, spesielt unge jenter og gutter ikke tenker på, er at for å bli kjendis så må du ha en lidenskap så sterk at folk finner deg/det troverdig og ønsker å følge deg opp.

Andrea: - Popularitet, det å bli gjenkjent, få staus, tjene gode penger også videre. Folk tror vel det er så glamorøst.

Oppfatter du deg selv som en kjendis?

Kristine: - Not really...

Maren: - Dette spørsmålet synes jeg er vanskelig å svare på. I og med at jeg har levd av å synge i 2 år, er det mange som husker og kjenner meg igjen, men på mange områder føler jeg meg ikke som en.

Andrea: - Nei...

Hvilken norsk kjendis kunne du tenke deg å date?

Kristine: - Kristian Kjelling er jo en kjekkas!

Maren: - «Aha...hmmm..», nei si det? Men har akkuart sett filmen «Too fast and too furious» , og for endte gang konkludert med at «Brian O`Conner» ikke er akkuart lite attraktiv.

Andrea: - Kristian Kjelling er jo en veldig bra kandidat da!

TIDLIGERE SAKER MED JENTEPANELET:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.