Gå til sidens hovedinnhold

Klar for klining og romantikk

Stig Kjos gleder seg til neste sesong av «Ungkaren». Og han gir gjerne gode råd til årets ungkar.

(SIDE2):Nylig ble det kjent at det er kjekkasen Jørgen Festervoll (30) som skal lete etter kjærligheten for åpent kamera på TVNorge. Årets ungkar er bosatt i Oslo hvor han jobber med energi- og klimaspørsmål i et firma hvor han også er partner.

LES OGSÅ: Utelukker ikke sex

Nå viser det seg at fjorårets ungkar Stig Kjos (32) godt vet hvem arvtageren er.

- Jeg kjente Jørgen litt fra før, og en stund før han reiste til Sør Afrika hadde vi et lite møte. Han ville blant annet høre hvordan jeg hadde opplevd det hele, forteller Stig til Side2.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Vær deg selv
Og Stig vet hva han snakker om. Han smeltet nemlig Natalia Davadis (23) hjerte i fjorårets utgave av «Ungkaren» på TVNorge. Paret bor nå sammen til og fra i Stigs leilighet i Oslo, når ikke Natalia er i Trondheim hos sin fire år gamle sønn.

Så når Jørgen ba om gode råd var ikke Stig vond å be.

- Mitt beste råd til Jørgen er at han takler dette på sin egen måte. Han bør i størst mulig grad prøve å være seg selv og ikke spille seg selv. Det blir vanskelig når man først setter igang og han vil møte seg selv i døren etterhvert, forklarer Stig.

- Vær naturlig, er også et av mine beste tips. Selv om det er veldig vanskelig når man skal sjekke og date foran et helt kameracrew. Det er ikke særlig privat og da er det veldig vanskelig å tørre å være seg selv. Man føler lett at man utleverer seg alt for mye. Så det er ikke lett, innrømmer han.

Finn viktige verdiger
Når Jørgen får valgets kvaler vet Stig hva som må til.

- Det viktigste er å bli godt kjent med jentene. Han bør se etter noen verdier som han setter pris på, råder fjorårets ungkar.

«Ungkaren 20 vs. 40» starter ikke før i mars, men den kommende ungkaren er godt i gang med å sjekke opp potensielle kjæresteemner under innspillingen i Sør-Afrika. Til TVNorge beskriver han det første møtet som «fantastisk, og veldig rart». Til VG var Jørgen svært bestemt på hvordan han hadde tenkt å gå fram.

- Jeg utelukker ingenting. Det som skjer, det skjer. Jeg er uansett ikke en fyr som går til sengs med noen på den første daten. Det ødelegger altfor mye av spenningen etterpå, sa Festervoll.

- Gleder meg
Men ifølge kilder Side2 har vært i kontakt med er Jørgen godt i gang med å kline med både gamle og unge kvinner. Så kameracrewet plager åpenbart ikke årets kjekke ungkar nevneverdig.

Og når flørtingen til Jørgen kommer på TVNorge skal Stig Kjos sitte klar foran tven.

- Ja selvsagt. Jeg er kjempespent og gleder meg til å se alle episodene, avslutter fjorårets ungkar.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett