*Nettavisen* Nyheter.

Klar for Lillestrøm

Vålerenga skal vinne krigen på Åråsen.

02.07.10 10:19

Vålerenga har forlatt sommeridyllen på Hankø og er tilbake på Valle for å gjøre siste finpuss før søndagens kamp mot Lillestrøm på Åråsen.

- Det er alltid spesielt å møte Lillestrøm. Det blir et slags derby, selv om LSK holder til et stykke utenfor bygrensa. Vi går inn i disse kampene med litt ekstra tenning, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til vif-fotball.no.

- Lillestrøm har vært gode i år så vi må spille opp mot vårt beste for å ta med oss alle poengene hjem. Samtidig har vi gode erfaringer på Åråsen de siste årene og tar med oss masse selvtillit inn i forberedelsene til kampen.

Lillestrøm ligger på plassen bak Vålerenga på tabellen og har hatt en god vårsesong. Spillestilen er imidlertid om den alltid har vært.

- Lillestrøm er omtrent som de har vært de siste årene. De spiller kanskje litt mindre kraftfotball enn før, men fortsatt satser de på dødballer og å komme til innlegg fra kantene. Det er samme gamle oppskriften. Det sitter i veggene der borte, sier Andresen.

Vålerenga forbereder seg på en tøff fysisk kamp på Åråsen.

- Det blir viktig å få satt spillet vårt tidlig og vinne krigen. Vi må stå opp i duellene fra start og det har vi stort sett gjort i alle kampene i år. Dessuten må vi være gode i boksspillet vårt defensivt. De slår mye innlegg og er flinke til å duellere i boksen både på innlegg og dødballer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.