RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare for store oppkjøp i Norge

Sist oppdatert:
Det verdensledende britiske investeringsselskapet 3i har de siste to årene investert en halv milliard kroner i Norge. Nå vil de tidoble investeringene
- Norge er fremtredende på teknologi. Men det har vært magert med kapital og erfaring med internasjonalisering. I tillegg er det mange flinke mennesker her, sier investeringsdirktør Hans Middelthon i 3i til Aftenposten.

De viktigste investeringene til 3i hittil i Norge er inenn olje- og gass, blant annet olejselskapet Revus og indirekte i offshoreverkstedselskapet Vetco Aibel.

- Vi har hatt veldig gode erfaringer i Norge, sier Middelthon med base hos Aberdeen-kontoret til 3i til avisen

Han varsler en tidobling av 3is investeringer i det norske markedet over de to neste årene, etter at de i løpet av de to siste har brukt en halv milliard kroner.

- Vi får inn mer penger gjennom salg av investeringer enn vi kan investere i nye. Vi ser derfor etter nye muligheter, og da har Norge vist seg veldig interessant, sier Middelthon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere