RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klarer du å løse dette puslespillet?

Sist oppdatert:
Helgens utvalgte nettspill utforder de små grå.

Er du en av de mange som holder på med eksamener for tiden? Glem dine eksamensnerver og slapp av med et spill her hos oss!

I dag gir vi deg noen lette spill som er godt å koble av med når det blir for mye Patos, pugging av modeller og regnskapsføring.

Ragdoll Cannon 2

Sikt og skyt
Spill Ragdoll Cannon 2

Koble ut hjernen din noen øyeblikk med dette skytespillet. Dette er et enkelt spill der du styrer kanonen og skyter ut dukker som skal treffe en blink. Etter hvert som du komme videre i spillet blir det større hindringer for deg for å treffe blinken.



Tangram

Puslespill

Dette er et slags puslespill der du skal sette et antall biter sammen slik at de passer malen som ligger bak. Nivået er lavt til å begynne med, men det blir vanskeligere utover i spillet. En enkel distraksjon fra de eksamenene du egentlig skal lese på.

Prøv «Tangram» direkte, flytt på brikkene nedenfor:



Bowman

Sikt og skyt
Spill Bowman

I dette spillet skal du prøve å treffe en annen person med pilen du skyter. Om du er lur setter du opp et prøveskyt for å finne ut hvor langt du må skyte.



Shift 3

Labyrint
Spill Shift 3

I Shift 3 er det om å gjøre å føre den mystiske mannen gjennom forskjellige labyrinter og hindringer. Enkelte ganger er eneste utvei å trykke shift, noe som snur brettet opp ned, derav navnet! Spillet går kun i sort/hvitt. Hvem vet hva som venter deg bak døren?

Klikk her for å gå direkte til 007.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere