RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klart for kjendis-bryllup

Sist oppdatert:
29. juli gifter Kurt Nilsen seg i Arna kirke. - Det er en dag jeg gleder meg veldig til, sier Kurt.

Kurt Nilsen hadde planer om et friår. Men foreløpig har «friåret» betydd mye knallhard jobbing, plateutgivelse og turne. I tillegg ble han far i januar. Og om drøye tre uker gifter han seg med Kristin Halvorsen i Arna kirke. Bryllupsfesten skal holdes på hemmelig sted i Bergen sentrum.

Hele Bergens Kurt sier til BA at han gruer seg litt til utdrikkingslaget forlover og bandkompis fra Fenrik Lane, Knut Glesnes skal arrangere for ham, men at han gleder seg enormt til bryllupet.

Liveplaten Kurt har gitt ut sammen med Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askil Holm har solgt i hele 120.000 eksemplarer - langt over forventningene. Kurt selv hadde drømt om platina - 40.000 solgte. Suksessen har ført til mange konserter og mye reising i «friåret», og mer blir det nok fremover også. Og til høsten blir det jobbing med ny plate.

- Et friår er egentlig å ikke vise seg så mye offentlig. Det gikk skeis det og. Men jeg har fått skrevet mange låter og spilt inn i hjemmestudioet. I høst skal jeg roe ned, bruke tid i studioet i Oslo. Det er gøy, sier Kurt til BA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere